Välkommen till Karlsrogården!

In English

Sommaren på Karlsro

"Sommarkväll på Karlsro" 

Vi gläds över att kunna bjuda in till gudstjänster på Karlsro. Nu har vi åter fått möjlighet att delta och vara fysiskt närvarande. Under juli och augusti månader (4/7 - 29/8) kommer söndagens gudstjänster att hållas på Karlsro med början kl 17.00. 

På Karlsro finns goda möjligheter att sitta utomhus i Guds fria natur och rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten kommer att följas. 

Tag med dig en egen fikakorg att inta efter gudstjänsten. 

Kl 18.30 har Equmenia PULS - Bollsporter, Boule etc

Välkommen! 

 

Om gården

Karlsrogården är en läger-, kurs- och församlingsgård, som ägs av Equmeniakyrkan Vänersborg. Den är belägen på cykelavstånd från Vänersborgs Centrum, på gångavstånd från Öxnereds station och kan lätt nås från E 45.

 

Gården ligger i ett naturskönt område, omgiven av en vacker park och med möjligheter till fritidsaktiviteter och grillning. En stor gräsplan ger möjligheter till en rad sportaktiviteter såsom fotboll, volleyboll eller brännboll. Runt gården finns en anlagd promenad- eller joggingrunda på ca 1 km och i den näraliggande Boteredssjön kan man ta sig ett svalkande dopp.

Gården utgör ett prisvärt alternativ när Din/Er organisation/förening vill kunna samlas för en mindre konferens, kurs- eller tillsammansdag, för fritids- och/eller sportaktiviteter. Den kan också hyras av privatpersoner och är tillgänglig från och med mars till och med november månad.

 

Huvudbyggnaden inrymmer en stor och ljus samlingssal och flera grupprum. Möbleringen kan anpassas till olika ändamål, såväl till en konferens som till en middag. Här finns gott om serveringsporslin och ett välutrustat kök för självhushåll eller för servering genom catering.

 

I tre mindre byggnader med vandrarhemsstandard, Linden, Boken och Björken, finns möjligheter till övernattning för sammanlagt 46 personer (plus möjlighet till sju extrasängar). Linden är utrustad med en ramp och en toalett för rörelsehindrade. Utanför byggnaderna finns ett par eluttag för husvagn/husbil.

Bokning

Vi hälsar församlingar, grupper, föreningar och skolor välkomna att hyra gården. Privatpersoner är också välkomna med sin förfrågan. 

Det är möjligt att hyra hela eller delar av Karlsrogården, vilket diskuteras i samband med bokningen.

Kontakta bokninsansvarig, Rolf Janson, via telefon 070-7303019 eller med hjälp av kontaktformuläret nedan. Uppge för vilket ändamål som Du/Ni vill hyra gården och ungefärligt antal personer.

Planlösningar